Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no to trzeba powolac partie i do wyborow stanac
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
patim napisał:
no to trzeba powolac partie i do wyborow stanac
Uwaga jak najbardziej słuszna , wszak Mniejsze Narodowości z Rodziny Pastowanych , maja już swoich przedstawicieli w ścisłym Rządzie ...
---
A My jak zawsze zawistni i niezadowoleni iż Nasz Pobratymiec , MA LEPIEJ NIŻ MY SAMI .
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie polityka
tylko zmiany w prawie np jezyk polski jako jezyk urzedowy
dla tych z komunikatywnym angielskim
i zakonczyc ta nagonke na Polakow jako przyklad emigrantow czarni kradna a pisao o Polakach
ze to emigranci z europy nie zachodniej

no i podniesc limit na przywoz piwa z Polski zeby chlopaki nie musieli jezdzic przeladowanymi autami
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:
opowiadaj...

Co prawda , "wszedłeś Mi za skórę" zbyt głęboko , bym traktował ciebie należycie , niemniej :
- Pamiętam , że parę tygodni temu , była wrzawa jak jakiś Pastowany Minister , sugerował zabranie przywilejów Polakom ...!
---
Jakie to były Patriotyczne Oburzenia , że Oni nieroby i dziecioroby , chcą Nam zabrać ciężką Krwawicę , by dać jak najwięcej Swoim .
---
A ty teraz pytasz się , JAKĄ POLITYKĘ UPRAWIAĆ ... Śmieszny jesteś i Obłudny ! .
---
"Pijesz" do Mnie nieuzasadnione pretensje , oraz komentujesz tylko to , co dla ciebie , jest Wszystko na Nie w Mojej Osobie ! .
---
A przecież Ja , już dawno temu na Tym Forum Napisałem iż w Norge jestem tylko BIERNYM OBSERWATOREM , z racji tego iż jestem już..." Bliżej Niż Dalej"... .
---
Ja cieszę się Tym co akurat Mam ... !
A mam względny i stabilny spokój , inny Niż był w Polsce , chociaż i Tam nie Miałem tragicznie .
---
---
Pastowani mają w pogardzie , osoby które są wykształcone i pracują jako pomoc domowa u mniej wykształconych , jednak bardziej zaradnych .
---
Ilu Pastowanych z wyższym wykształceniem zasuwa na mopie ...!? .
---
A ilu Polskich Wykształciuchów z tytułami Magistrów , Inżynierów , a może i Doktorów szczyci się tym iż ma podłą pracę u Pastowanych jako przynieś podaj pozamiataj .
---
DLACZEGO TE OSOBY , PO TAK ZACNYCH UCZELNIACH , NIE ATAKUJĄ NORWESKIEJ POLITYKI !? .
---
Są przecież młodzi i podobno bardzo kreatywni , a cały czas ŻEBRZĄ o poniżającą pracę , tłumacząc iż od czegoś trzeba przecież zacząć ...!!! I na tej szmacie "pozostają do emerytury" ! .
---
Ja mam się zabierać za Politykę !? .
---
Mnie wystarczy Święty spokój i względna znajomość języka , tak bym nie musiał wdawać się z Norgami w drętwą dysputę na tematy ... Wyższości Norweskich Gór ... nad Niższością Polskich Dorodnych i żyznych Nizin ... !
---
To Młodzi , niech się biorą za Bary z Polityką , by było Im i ich dzieciom lepiej na Obczyźnie ... !
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Ja mam się zabierać za Politykę !? .
ale jakby co to bedziesz glosowal ?
Zgłoś wpis
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
sraczka myslowa nr 2

moj syn zapytal sie mnie czy nie mozemy zaprosic na grilla pierwszego maja moich polskich przyjaciol...ups...wszyscy wyjechali do polski..... wiec grilluje ja i ....moj syn...

wiec sie pytam, ilu jest nas, polakow, co mieszkaja w norwegii, po prostu mieszkaja..nie porownuja, nie wysylaja, nie obrzucaja gownem......

po prostu nas polakow, co kupuja w rimi i ica, tych dla ktorych løpet er kjørt, dla nas, gdzie norwegia to juz nasz kraj, ktory krzywdy nam nie zrobil i norwegowie nie sa potworami... prosze... halo.... nie moga byc sama..............
Zgłoś wpis
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
...ja jestem!

( i za Ojczyzną nie tęsknię.)
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
magg napisał:
sraczka myslowa nr 2

moj syn zapytal sie mnie czy nie mozemy zaprosic na grilla pierwszego maja moich polskich przyjaciol...ups...wszyscy wyjechali do polski..... wiec grilluje ja i ....moj syn...

wiec sie pytam, ilu jest nas, polakow, co mieszkaja w norwegii, po prostu mieszkaja..nie porownuja, nie wysylaja, nie obrzucaja gownem......

po prostu nas polakow, co kupuja w rimi i ica, tych dla ktorych løpet er kjørt, dla nas, gdzie norwegia to juz nasz kraj, ktory krzywdy nam nie zrobil i norwegowie nie sa potworami... prosze... halo.... nie moga byc sama..............

mowa o kółeczku wzajemnej adoracji, czyt.polskich ciot,które zapomniały kim są i skąd przybyły?

lykke til kurwa wasza mac!
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Purii_id napisał:
...ja jestem!

( i za Ojczyzną nie tęsknię.)

nom
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
marianekk napisał:mowa o kółeczku wzajemnej adoracji, czyt.polskich ciot,które zapomniały kim są i skąd przybyły?
lykke til kurwa wasza mac!

Typowa Reakcja Polskiego ŚMIECIA ...!!!
---
Któremu Kasa padła na mózgownicę .
---
Napisał to podobno ktoś , kto ma własną żonę i dziecko ... Które bardzo Kocha .
---
A przecież >magg< to też Kobieta i Matka z dzieckiem ... !!! .
---
Pytam się tak Ogólnie ...
---
Co To Dziecko Jest WINNE , że taki śmieć obraża Jego Matkę !? .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok